МНЗА
Почеток
За МНЗА
Основачи
Извршен одбор
Членови и членство
Статут
Документи
Состаноци
Семинари и конгреси
МНЗА во медиумите
Контакт
Коментари
Галерија
Видео секција
Архива
Аутизам МК
Што е аутизам?
Права на лицата со аутизам
Дијагностички алатки
Организации
Научни проекти
Објавени трудови
Линкови
Пребарување
Најава

Си ја заборавивте лозинката?
Посетители

Пријатели

 

Tinex
ESIPP

 logo-za-mssa.png
 
Едукативна игра - Учиме Емоции
   
Tweets

на официјалната web страница на МНЗА
Институт за дефектологија, Филозофски факултет
бул. Гоце Делчев, бр. 9А, 1000 Скопје
тел. +389-2-3116-520 (Лок. 234); факс. +389-2-3116-520 (Лок. 234)
E-mail: president@mssa.org.mk

EASPD EASPD Autism Europe GAC

   
Годишно собрание на МНЗА одржано на 22.12.2017 година
Size: 20 Images
Created: 2017-12-27 05:46:49
 
   

   
ESIPP конференција: Помош и пооддршка на родителите на деца со аутизам – 01.11.2017
Size: 20 Images
Created: 2017-11-28 03:17:18
 
   

   
Годишно собрание на МНЗА одржано на 26.12.2016 година
Size: 5 Images
Created: 2016-12-27 03:07:43
 
   

   
Annual Meeting of MSSA held on 25.12.2015
Size: 29 Images
Created: 2015-12-28 05:50:21
 
   

   
2 Април - Светски ден на аутизмот 2015
Size: 14 Images
Created: 2015-04-05 21:04:50
 
   

   
Годишно собрание на МНЗА одржано на 26.12.2014 година / Annual Meeting of MSSA held on 26.12.2014
Size: 36 Images
Created: 2014-12-27 09:50:35
 
   

   
2 Април - Светски ден на аутизмот 2014
Size: 23 Images
Created: 2014-04-06 10:10:48
 
   

   
Обука: Инклузија на деца со посебни образовни потреби
Size: 12 Images
Created: 2014-03-21 07:43:10
 
   

   
Годишно собрание на МНЗА одржано на 20.12.2013 година
Size: 18 Images
Created: 2013-12-30 03:52:31
 
   

   
2 Април - Светски ден на аутизмот 2013 – прием кај претседателот на Р. Македонија
Size: 18 Images
Created: 2013-04-03 23:26:49
 
   

   
ТРИБИНА НА ФИЛОЗОФСКИ ФАКУЛТЕТ ПО ПОВОД СВЕТСКИОТ ДЕН НА ЛИЦАТА СО DOWN СИНДРОМ 21.03.2013
Size: 143 Images
Created: 2013-03-22 16:00:38
 
   

   
Предновогодишна забава во игротека „Астера“, 22.12.2012 година
Size: 20 Images
Created: 2012-12-23 12:12:47
 
 
   

   
Годишно собрание на МНЗА одржано на 21.12.2012 година
Size: 13 Images
Created: 2012-12-23 12:12:34
 
   

   
10 октомври 2012 Секција: Дијaгностика и третман на аутизмот
Size: 24 Images
Created: 2012-10-13 15:40:15
 
 
   

   
2 Април - Светски ден на аутизмот 2012
Size: 18 Images
Created: 2012-04-03 20:35:52
 
 
   

   
1 Април - Турнир во мал фудбал
Size: 24 Images
Created: 2012-04-01 22:28:44
 
 
   

   
Годишно собрание на МНЗА одржано на 23.12.2011 година
Size: 8 Images
Created: 2011-12-24 17:30:20
 
   

   
PECS семинар
Size: 11 Images
Created: 2011-12-24 17:32:07
 
   

   
DOWN СИНДРОМ - ПРЕДИЗВИК ЗА РОДИТЕЛОТ, ПОДДРШКА ЗА ЗРЕЛОСТ НА ОПШТЕСТВОТО
Size: 22 Images
Created: 2011-10-08 16:17:09
 
 
   

   
Симпозиум - „РАСТРОЈСТВА ОД АУТИСТИЧНИОТ СПЕКТАР - ДИЈАГНОСТИКА, РАНА ИНТЕРВЕНЦИЈА, ПРЕВЕНЦИЈА“
Size: 10 Images
Created: 2011-04-14 15:19:19
 
 
   

   
2 Април - Светски ден на аутизмот 2011
Size: 15 Images
Created: 2011-04-03 14:33:42
 
 
   

   
Собрание на МНЗА одржано на 18.02.2011 година
Size: 7 Images
Created: 2011-02-19 00:52:25
 
   

   
Годишно собрание на МНЗА одржано на 24.12.2010 година
Size: 25 Images
Created: 2011-01-30 14:57:33
 
   

   
Предавање за членовите на Ротари клубот под наслов: "Аутизам - состојби и перспективи во Македонија",Скопје, 17.11.2010
Size: 8 Images
Created: 2011-04-14 17:16:43
 
 
   

   
Конференција „КОН ЖИВЕЕЊЕ ВО ЗАЕДНИЦАТА: актуелни состојби и идни предизвици“ Скопје, 7-9 октомври 2010 година.
Size: 16 Images
Created: 2010-10-12 07:04:23
 
   

   
Ликовна работилница за деца со аутизам на Филозофски факултет на 30.05.2010
Size: 13 Images
Created: 2010-06-23 05:30:27
 
   

   
Годишно собрание на МНЗА одржано на 25.12.2009 година
Size: 11 Images
Created: 2009-12-29 21:29:44
 
   

   
Годишно собрание на МНЗА одржано на 26.12.2008 година
Size: 5 Images
Created: 2009-01-27 13:40:35
 
   

   
Конференција во Полска 25-29.11.2008
Size: 10 Images
Created: 2008-12-25 05:10:19
 
   

   
Предновогодишна забава во игротека „Балони“, 28.12.2007 година
Size: 12 Images
Created: 2007-12-31 08:13:10
 
   

   
Годишно собрание на МНЗА одржано на 21.12.2007 година
Size: 9 Images
Created: 2007-12-24 10:50:33
 
   

   
Годишно собрание на МНЗА одржано на 29.11.2005 година
Size: 10 Images
Created: 2007-12-11 07:27:12
 
   

   
Семинар за аутизам во Скопје 18.05.2005
Size: 8 Images
Created: 2007-12-09 15:30:11
 
   


Почеток Контакт Линкови