МНЗА
Почеток
За МНЗА
Основачи
Извршен одбор
Членови и членство
Статут
Документи
Состаноци
Семинари и конгреси
МНЗА во медиумите
Контакт
Коментари
Галерија
Видео секција
Архива
Аутизам МК
Што е аутизам?
Права на лицата со аутизам
Дијагностички алатки
Организации
Научни проекти
Објавени трудови
Линкови
Пребарување
Најава

Си ја заборавивте лозинката?
Посетители

Пријатели

 

Tinex
ESIPP

 logo-za-mssa.png
 
Едукативна игра - Учиме Емоции
   
Tweets

на официјалната web страница на МНЗА
Институт за дефектологија, Филозофски факултет
бул. Гоце Делчев, бр. 9А, 1000 Скопје
тел. +389-2-3116-520 (Лок. 234); факс. +389-2-3116-520 (Лок. 234)
E-mail: president@mssa.org.mk

EASPD EASPD Autism Europe GAC
Состанок 26.12.2014 год. - Годишното собрание на МНЗА PDF Испечати Е-пошта
П  О  К  А  Н  А

Македонското научно здружение за аутизам има чест да Ве покани на годишното Собрание што ќе се одржи во салата во „Порта Македонија“ во Скопје на 26.12.2014 година (петок), со почеток во 13:00 часот, со следниот

ДНЕВЕН РЕД
 

2. Прием на нови членови;
Проф. д-р Владимир Трајковски

4. Финансиски извештај за 2014 година ;
Доц. д-р Оливера Рашиќ Цаневска

5. Извештај за проектот: „Програма за целосна социјализација на деца со посебни потреби во нивните заедници“.
М-р Јасмина Трошанска

7. Рецептори на клетките природни убијци и аутизам
Доц. д-р Александар Петличковски

8. Разно
 
 
 
Скопје                                                                            Претседател на МНЗА
12.12.2014                                                                Проф. д-р Владимир Трајковски
 
< Претходно   Следно >
Почеток Контакт Линкови