МНЗА
Почеток
За МНЗА
Основачи
Извршен одбор
Членови и членство
Статут
Документи
Состаноци
Семинари и конгреси
МНЗА во медиумите
Контакт
Коментари
Галерија
Видео секција
Архива
Аутизам МК
Што е аутизам?
Права на лицата со аутизам
Дијагностички алатки
Организации
Научни проекти
Објавени трудови
Линкови
Пребарување
Најава

Си ја заборавивте лозинката?
Посетители

Пријатели

 

Tinex
ESIPP

 logo-za-mssa.png
 
Едукативна игра - Учиме Емоции
   
Tweets

на официјалната web страница на МНЗА
Институт за дефектологија, Филозофски факултет
бул. Гоце Делчев, бр. 9А, 1000 Скопје
тел. +389-2-3116-520 (Лок. 234); факс. +389-2-3116-520 (Лок. 234)
E-mail: president@mssa.org.mk

EASPD EASPD Autism Europe GAC
Состанок 20.12.2013 год. - Годишното собрание на МНЗА PDF Испечати Е-пошта
П  О  К  А  Н  А
 
          Македонското научно здружение за аутизам има чест да Ве покани на годишното Собрание што ќе се одржи во библиотеката на Институтот за дефектологија во Скопје на 20.12.2013 година (петок), со почеток во 13:30 часот, со следниот
 
ДНЕВЕН РЕД
 
 
  1. Усвојување на записникот од годишното собрание за 2012 година;

   

  1. Прием на нови членови;
 
  1. Извештај за работата од 2013 година;
Проф. д-р Владимир Трајковски
 
  1. Финансиски извештај за 2013 година;
Доц.д-р Владимир Илиевски
 
  1. Програма за работа на Собранието во 2014 година;
М-р Јасмина Трошанска
 
  1. Замена на техничкиот секретар Ана Петковска со Мануела Крчаноска;
 
  1. Квалитетот на односот меѓу браќата и сестрите во семејствата кои имаат дете со аутизам
М-р Милена ИлиЌ Пешиќ
 
  1. Разно
 
 
Скопје                                                   Претседател на МНЗА
 
09.12.2013                      Проф. д-р Владимир Трајковски
 
< Претходно   Следно >
Почеток Контакт Линкови