МНЗА
Почеток
За МНЗА
Основачи
Извршен одбор
Членови и членство
Статут
Документи
Состаноци
Семинари и конгреси
МНЗА во медиумите
Контакт
Коментари
Галерија
Видео секција
Архива
Аутизам МК
Што е аутизам?
Права на лицата со аутизам
Дијагностички алатки
Организации
Научни проекти
Објавени трудови
Линкови
Пребарување
Најава

Си ја заборавивте лозинката?
Посетители

Пријатели

 

Tinex
ESIPP

 logo-za-mssa.png
 
Едукативна игра - Учиме Емоции
   
Tweets

на официјалната web страница на МНЗА
Институт за дефектологија, Филозофски факултет
бул. Гоце Делчев, бр. 9А, 1000 Скопје
тел. +389-2-3116-520 (Лок. 234); факс. +389-2-3116-520 (Лок. 234)
E-mail: president@mssa.org.mk

EASPD EASPD Autism Europe GAC
Состанок 24.12.2010 год. - Годишното собрание на МНЗА PDF Испечати Е-пошта

П  О  К  А  Н  А

 

            Македонското научно здружение за аутизам има чест да Ве покани на годишното Собрание што ќе се одржи во библиотеката на Институтот за дефектологија во Скопје на 24.12.2010 година (петок), со почеток во 13:00 часот, со следниот

ДНЕВЕН РЕД

  1. Усвојување на записникот од годишното собрание за 2009 година ;
  1. Извештај за работата од 2010 година ;

      Проф. д-р Владимир Трајковски

  1. Финансиски извештај за 2010 година ;

      М-р Јасмина Ивановска

  1. Избор на претседател и извршен одбор на МНЗА;
  1. Програма за работа на Собранието во 2011 година ;
  1. Специфицности во квантитативното ЕЕГ кај децата со аутизам

      Проф. д-р Нада Поп Јорданова

  1. Разно

 

 

 

Скопје 
 11.12.2010
 Претседател на МНЗА
 Проф. д-р Владимир Трајковски

 

 
< Претходно   Следно >
Почеток Контакт Линкови