МНЗА
Почеток
За МНЗА
Основачи
Извршен одбор
Членови и членство
Статут
Документи
Состаноци
Семинари и конгреси
МНЗА во медиумите
Контакт
Коментари
Галерија
Видео секција
Архива
Аутизам МК
Што е аутизам?
Права на лицата со аутизам
Дијагностички алатки
Организации
Научни проекти
Објавени трудови
Линкови
Пребарување
Најава

Си ја заборавивте лозинката?
Посетители

Пријатели

 

Tinex
ESIPP

 logo-za-mssa.png
 
Едукативна игра - Учиме Емоции
   
Tweets

на официјалната web страница на МНЗА
Институт за дефектологија, Филозофски факултет
бул. Гоце Делчев, бр. 9А, 1000 Скопје
тел. +389-2-3116-520 (Лок. 234); факс. +389-2-3116-520 (Лок. 234)
E-mail: president@mssa.org.mk

EASPD EASPD Autism Europe GAC
Состанок 25.12.2009 год. - Годишното собрание на МНЗА PDF Испечати Е-пошта

П  О  К  А  Н  А


Македонското научно здружение за аутизам има чест да Ве покани на годишното Собрание што ќе се одржи во библиотеката на Институтот за дефектологија во Скопје на 25.12.2009 година (петок), со почеток во 13:00 часот, со следниот

 

ДНЕВЕН РЕД
 1. Усвојување на записникот од годишното собрание за 2008 година ;
 2. Извештај за работата од 2009 година ;
  Проф. д-р Владимир Трајковски
 3. Финансиски извештај за 2009 година;
  M-р Јасмина Ивановска
 4. Програма за работа на Собранието во 2010 година;
  Проф. д-р Владимир Трајковски
 5. Ставови, мислења и искуства во однос на третманот на лицата со аутизам во Република Македонија
  М-р Јасмина Ивановска
 6. Потребата за формирање систем на заштита, едукација и рехабилитација на лицата со аутизам во Република Македонија
  М-р Василка Галевска
 7. Разно

 

Претседател на МНЗА
Проф. д-р Владимир Трајковски

Скопје
08.12.2009

 
< Претходно   Следно >
Почеток Контакт Линкови