МНЗА
Почеток
За МНЗА
Основачи
Извршен одбор
Членови и членство
Статут
Документи
Состаноци
Семинари и конгреси
МНЗА во медиумите
Контакт
Коментари
Галерија
Видео секција
Архива
Аутизам МК
Што е аутизам?
Права на лицата со аутизам
Дијагностички алатки
Организации
Научни проекти
Објавени трудови
Линкови
Пребарување
Најава

Си ја заборавивте лозинката?
Посетители

Пријатели

 

Tinex
ESIPP

 logo-za-mssa.png
 
Едукативна игра - Учиме Емоции
   
Tweets

на официјалната web страница на МНЗА
Институт за дефектологија, Филозофски факултет
бул. Гоце Делчев, бр. 9А, 1000 Скопје
тел. +389-2-3116-520 (Лок. 234); факс. +389-2-3116-520 (Лок. 234)
E-mail: president@mssa.org.mk

EASPD EASPD Autism Europe GAC
Состанок 09.05.2002
П  О  К  А  Н  А

Македонското научно здружение за аутизам има чест да Ве покани на годишното Собрание што ќе се одржи во слушална 11 на Филозофскиот факултет во Скопје на ден 09.05.2002 година (четврток), со почеток во 18 часот, со следниот

ДНЕВЕН РЕД

 

  1. Годишен и финансиски извештај за работата на МНЗА во периодот мај 2001 – мај 2002 година
    Проф. д-р Љупчо Ајдински

  2. Програма за работа и финансирање на МНЗА за 2002 година
    Ас. д-р Владимир Трајковски

  3. Разно
Претседател на МНЗА
Проф. д-р Љупчо Ајдински

 

 

Скопје, 26.04.2002          

 
< Претходно   Следно >
Почеток Контакт Линкови