МНЗА
Почеток
За МНЗА
Основачи
Извршен одбор
Членови и членство
Статут
Документи
Состаноци
Семинари и конгреси
МНЗА во медиумите
Контакт
Коментари
Галерија
Видео секција
Архива
Аутизам МК
Што е аутизам?
Права на лицата со аутизам
Дијагностички алатки
Организации
Научни проекти
Објавени трудови
Линкови
Пребарување
Најава

Си ја заборавивте лозинката?
Посетители

Пријатели

 

Tinex
Tinex
Apolonia Foundation
Ordinacija.Hr
Hosting, registracija na domeni, web razvoj
comfy-angel.com.mk 
 logo-za-mssa.png
   
на официјалната web страница на МНЗА
Институт за дефектологија, Филозофски факултет
бул. Гоце Делчев, бр. 9А, 1000 Скопје
тел. +389-2-3116-520 (Лок. 234); факс. +389-2-3116-520 (Лок. 234)
E-mail: president@mssa.org.mk

EASPD EASPD Autism Europe GAC
 
Филтер     Ред     Прикажи 
Датум Наслов на прилогот
2015-12-30 08:27:48 Среќна Нова 2016 година
2015-05-08 00:00:00 15 години МНЗА
2015-01-06 00:00:00 Среќен Божиќ
2014-12-18 00:00:00 Beit Issie Shapiro 6. Меѓународна Конференција за Инвалидитет
2014-03-28 12:25:10 Светски ден на аутизмот - 2 април 2014
2014-03-15 07:37:33 Проект: "Програма за целосна социјализација на деца со посебни потреби во нивните заедници"
2013-02-17 20:21:29 ТРИБИНА НА ФИЛОЗОФСКИ ФАКУЛТЕТ ПО ПОВОД СВЕТСКИОТ ДЕН НА ЛИЦАТА СО DOWN СИНДРОМ
2012-12-18 13:19:03 Новогодишна забава за деца со аутизам
2011-12-13 20:44:44 Преглед на методот PECS
2011-11-30 19:00:00 Состанок 23.12.2011 год. - Годишното собрание на МНЗА
2011-10-08 15:57:53 DOWN СИНДРОМ - ПРЕДИЗВИК ЗА РОДИТЕЛОТ, ПОДДРШКА ЗА ЗРЕЛОСТ НА ОПШТЕСТВОТО
2011-03-25 02:45:50 Одбележување на светскиот ден на аутизмот
2011-03-25 02:45:50 Новиот постер на МНЗА за Светскиот ден на аутизмот - 2 април
2011-03-19 13:55:56 Најновиот памфлет на МНЗА во врска со светскиот ден на аутизмот 2 април
2011-02-28 17:24:19 Одбележување на светскиот ден на аутизам
2010-10-06 18:00:00 Конференцијата „КОН ЖИВЕЕЊЕ ВО ЗАЕДНИЦАТА: актуелни состојби и идни предизвици“
2010-05-29 18:00:00 Ликовна работилница за деца и лица со аутизам на Филозофскиот факултет
2008-11-23 18:00:00 Конференција за аутизам во Полска во ноември 2008
 
<< Почеток < Претходна 1 Следна > Крај >>
Резултати 1 - 18 од 18
Почеток Контакт Линкови