МНЗА
Почеток
За МНЗА
Основачи
Извршен одбор
Членови и членство
Статут
Документи
Состаноци
Семинари и конгреси
МНЗА во медиумите
Контакт
Коментари
Галерија
Видео секција
Архива
Аутизам МК
Што е аутизам?
Права на лицата со аутизам
Дијагностички алатки
Организации
Научни проекти
Објавени трудови
Линкови
Пребарување
Најава

Си ја заборавивте лозинката?
Посетители

Пријатели

 

Tinex
ESIPP

 logo-za-mssa.png
 
Едукативна игра - Учиме Емоции
   
Почеток
Состанок 26.12.2016 год. - Годишното собрание на МНЗА

П  О  К  А  Н  А

 

            Македонското научно здружение за аутизам има чест да Ве покани на годишното Собрание што ќе се одржи во салата за седници на Филозофскиот факултет во Скопје на 26.12.2016 година (понеделник), со почеток во 13:00 часот, со следниот 

 

ДНЕВЕН РЕД

  1. Усвојување на записникот од годишното собрание за 2015 година ;    
  1. Прием на нови членови; 
  1. Извештај за работата од 2016 година ;

Проф. д-р Владимир Трајковски 

  1. Финансиски извештај за 2016 година ;

    Доц. д-р Оливера Рашиќ Цаневска 

  1. Програма за работа на Собранието во 2017 година ;

    Доц. д-р Владимир Илиевски 

  1. Проблеми во процесирањето и интегрирањето на сензорните дразби кај децата со аутизам

    Д-р Јасмина Трошанска 

  1. Разно

 

Скопје                                                      Претседател на МНЗА

14.12.2016                                                Проф. д-р Владимир Трајковски

 

 
Почеток Контакт Линкови