МНЗА
Почеток
За МНЗА
Основачи
Извршен одбор
Членови и членство
Статут
Документи
Состаноци
Семинари и конгреси
МНЗА во медиумите
Контакт
Коментари
Галерија
Видео секција
Архива
Аутизам МК
Што е аутизам?
Права на лицата со аутизам
Дијагностички алатки
Организации
Научни проекти
Објавени трудови
Линкови
Пребарување
Најава

Си ја заборавивте лозинката?
Посетители

Пријатели

 

Tinex
ESIPP

 logo-za-mssa.png
 
Едукативна игра - Учиме Емоции
   
Tweets

на официјалната web страница на МНЗА
Институт за дефектологија, Филозофски факултет
бул. Гоце Делчев, бр. 9А, 1000 Скопје
тел. +389-2-3116-520 (Лок. 234); факс. +389-2-3116-520 (Лок. 234)
E-mail: president@mssa.org.mk

EASPD EASPD Autism Europe GAC
Состанок 21.12.2012 год. - Годишното собрание на МНЗА PDF Испечати Е-пошта
П  О  К  А  Н  А
 
            Македонското научно здружение за аутизам има чест да Ве покани на годишното Собрание што ќе се одржи во библиотеката на Институтот за дефектологија во Скопје на 21.12.2012 година (петок), со почеток во 13:00 часот, со следниот
 
ДНЕВЕН РЕД
 
2. Прием на нови членови;
 
3. Извештај за работата од 2012 година;
Проф. д-р Владимир Трајковски
 
  М-р Оливера Рашиќ-Цаневска
 
 
6. Информација за предновогодишна забава
 
7. Замена на неактивни членови со нови;
 
8. Епигенетика на аутизмот
Проф. д-р Владимир Трајковски
 
9. Разно
 

Скопје                                                       Претседател на МНЗА
13.12.2012                                        Проф. д-р Владимир Трајковски
 
< Претходно   Следно >
Почеток Контакт Линкови