МНЗА
Почеток
За МНЗА
Основачи
Извршен одбор
Членови и членство
Статут
Документи
Состаноци
Семинари и конгреси
МНЗА во медиумите
Контакт
Коментари
Галерија
Видео секција
Архива
Аутизам МК
Што е аутизам?
Права на лицата со аутизам
Дијагностички алатки
Организации
Научни проекти
Објавени трудови
Линкови
Пребарување
Најава

Си ја заборавивте лозинката?
Посетители

Пријатели

 

Tinex
ESIPP

 logo-za-mssa.png
 
Едукативна игра - Учиме Емоции
   
Tweets

на официјалната web страница на МНЗА
Институт за дефектологија, Филозофски факултет
бул. Гоце Делчев, бр. 9А, 1000 Скопје
тел. +389-2-3116-520 (Лок. 234); факс. +389-2-3116-520 (Лок. 234)
E-mail: president@mssa.org.mk

EASPD EASPD Autism Europe GAC
Состанок 25.12.2015 год. - Годишното собрание на МНЗА PDF Испечати Е-пошта

П  О  К  А  Н  А

 

            Македонското научно здружение за аутизам има чест да Ве покани на годишното Собрание што ќе се одржи во салата во „Порта Македонија во Скопје на 25.12.2015 година (петок), со почеток во 13:00 часот, со следниот

 

ДНЕВЕН РЕД

  1. Усвојување на записникот од годишното собрание за 2014 година;
  1. Прием на нови членови;
  1. Извештај за работата од 2015 година;

         Проф. д-р Владимир Трајковски 

  1. Финансиски извештај за 2015 година;

   Доц. д-р Оливера Рашиќ Цаневска

  1. Избор на претседател и извршен одбор на МНЗА;
  1. Програма за работа на Собранието во 2016 година;

   Доц. д-р Владимир Илиевски

  1. Семејното функционирање и однесување на родителите на деца со аутизам

   М-р Розалија Давковска 

  1. Стрес, начини на справување и поддршка на родители на деца со аутистичен спектар на нарушување

   М-р Мери Нолчева 

  1. Разно

 

Скопје                                                      Претседател на МНЗА

12.12.2015                                                Проф. д-р Владимир Трајковски

 
< Претходно   Следно >
Почеток Контакт Линкови