МНЗА
Почеток
За МНЗА
Основачи
Извршен одбор
Членови и членство
Статут
Документи
Состаноци
Семинари и конгреси
МНЗА во медиумите
Контакт
Коментари
Галерија
Видео секција
Архива
Аутизам МК
Што е аутизам?
Права на лицата со аутизам
Дијагностички алатки
Организации
Научни проекти
Објавени трудови
Линкови
Пребарување
Најава

Си ја заборавивте лозинката?
Посетители

Пријатели

 

Tinex
Tinex
Apolonia Foundation
Ordinacija.Hr
Hosting, registracija na domeni, web razvoj
comfy-angel.com.mk 
 logo-za-mssa.png
   
на официјалната web страница на МНЗА
Институт за дефектологија, Филозофски факултет
бул. Гоце Делчев, бр. 9А, 1000 Скопје
тел. +389-2-3116-520 (Лок. 234); факс. +389-2-3116-520 (Лок. 234)
E-mail: president@mssa.org.mk

EASPD EASPD Autism Europe GAC
Beit Issie Shapiro 6. Меѓународна Конференција за Инвалидитет PDF Испечати Е-пошта
Повик за трудови
Beit Issie Shapiro 6. Меѓународна Конференција за Инвалидитет: Поднесување кус преглед до 31 Јануари 2015
За повеќе информации: http://eng-conf.beitissie.org.il/
 
 
Beit Issie Shapiro 6. Меѓународна Конференција за Инвалидитет

 
< Претходно   Следно >
Почеток Контакт Линкови