МНЗА
Почеток
За МНЗА
Основачи
Извршен одбор
Членови и членство
Статут
Документи
Состаноци
Семинари и конгреси
МНЗА во медиумите
Контакт
Коментари
Галерија
Видео секција
Архива
Аутизам МК
Што е аутизам?
Права на лицата со аутизам
Дијагностички алатки
Организации
Научни проекти
Објавени трудови
Линкови
Пребарување
Најава

Си ја заборавивте лозинката?
Посетители

Пријатели

 

Tinex
ESIPP

 logo-za-mssa.png
 
Едукативна игра - Учиме Емоции
   
Tweets

на официјалната web страница на МНЗА
Институт за дефектологија, Филозофски факултет
бул. Гоце Делчев, бр. 9А, 1000 Скопје
тел. +389-2-3116-520 (Лок. 234); факс. +389-2-3116-520 (Лок. 234)
E-mail: president@mssa.org.mk

EASPD EASPD Autism Europe GAC
Новогодишна забава за деца со аутизам PDF Испечати Е-пошта
Драги родители,

Македонското научно здружение за аутизам (МНЗА) и Ротари Клуб Скопје – Кирил и Методиј Ве покануваат да присуствувате Вие и Вашето дете на НОВОГОДИШНА ЗАБАВА која ќе се организира во игротеката Астера на ден 22.12.2012 година (сабота) од 12 до 14 часот.

Игротеката се наоѓа на ул. Њуделхиска бр.7 кај Веро во Тафталиџе, на улицата која води од Веро до Катастер.

Ги замолуваме сите заитересирани родители на деца со аутистичен спектар на нарушување да се пријават на следниов mail: secretary@mssa.org.mk со цел да спремиме пакетчиња за сите деца.

Со почит,

Македонско Научно Здружение за Аутизам (МНЗА)
 
 
< Претходно   Следно >
Почеток Контакт Линкови