МНЗА
Почеток
За МНЗА
Основачи
Извршен одбор
Членови и членство
Статут
Документи
Состаноци
Семинари и конгреси
МНЗА во медиумите
Контакт
Коментари
Галерија
Видео секција
Архива
Аутизам МК
Што е аутизам?
Права на лицата со аутизам
Дијагностички алатки
Организации
Научни проекти
Објавени трудови
Линкови
Пребарување
Најава

Си ја заборавивте лозинката?
Посетители

Пријатели

 

Tinex
ESIPP

 logo-za-mssa.png
 
Едукативна игра - Учиме Емоции
   
Tweets

на официјалната web страница на МНЗА
Институт за дефектологија, Филозофски факултет
бул. Гоце Делчев, бр. 9А, 1000 Скопје
тел. +389-2-3116-520 (Лок. 234); факс. +389-2-3116-520 (Лок. 234)
E-mail: president@mssa.org.mk

EASPD EASPD Autism Europe GAC
Состанок 22.12.2006 год. - Годишното собрание на МНЗА

П  О  К  А  Н  А


Македонското научно здружение за аутизам има чест да Ве покани на годишното Собрание што ќе се одржи во библиотеката на Институтот за дефектологија во Скопје на 22.12.2006 година (петок), со почеток во 12:00 часот, со следниот

 

ДНЕВЕН РЕД
 
 1. Извештај за работата од 2006 година;
  Доц. д-р Владимир Трајковски

 2. Финансиски извештај за 2006 година;
  Јасмина Ивановска

 3. Програма за работа на Собранието во 2007 година;
  Доц. д-р Владимир Трајковски

 4. Избор на уште 2 нови членови на извршниот одбор на МНЗА;

 5. Разно
Претседател на МНЗА
Доц. д-р Владимир Трајковски

 

Скопје, 11.12.2006 год.            

 
< Претходно   Следно >
Почеток Контакт Линкови