МНЗА
Почеток
За МНЗА
Основачи
Извршен одбор
Членови и членство
Статут
Документи
Состаноци
Семинари и конгреси
МНЗА во медиумите
Контакт
Коментари
Галерија
Видео секција
Архива
Аутизам МК
Што е аутизам?
Права на лицата со аутизам
Дијагностички алатки
Организации
Научни проекти
Објавени трудови
Линкови
Пребарување
Најава

Си ја заборавивте лозинката?
Посетители

Пријатели

 

Tinex
ESIPP

 logo-za-mssa.png
 
Едукативна игра - Учиме Емоции
   
Tweets

на официјалната web страница на МНЗА
Институт за дефектологија, Филозофски факултет
бул. Гоце Делчев, бр. 9А, 1000 Скопје
тел. +389-2-3116-520 (Лок. 234); факс. +389-2-3116-520 (Лок. 234)
E-mail: president@mssa.org.mk

EASPD EASPD Autism Europe GAC
Состанок 29.11.2005

П  О  К  А  Н  А

Македонското научно здружение за аутизам има чест да Ве покани на годишното Собрание што ќе се одржи во Домот на АРМ во Скопје на 29.11.2005 година (вторник), со почеток во 14:00 часот, со следниот

 

ДНЕВЕН РЕД

 

  1. Извештај за работата од 2002 година до денес;
    Проф. д-р Љубомир Ајдински

  2. Програма за работа на Собранието во 2006 година;
    Доц. д-р Владимир Трајковски

  3. Избор на нов извршен одбор на МНЗА;

  4. Предлог на Собранието од своите редови да предложи член за избор во Македонската Академијата на Науките и Уметностите.

  5. Разно


Претседател на МНЗА
Проф. д-р Љубомир Ајдински

 

Скопје, 23.11.2002 год.

 
< Претходно   Следно >
Почеток Контакт Линкови