МНЗА
Почеток
За МНЗА
Основачи
Извршен одбор
Членови и членство
Статут
Документи
Состаноци
Семинари и конгреси
МНЗА во медиумите
Контакт
Коментари
Галерија
Видео секција
Архива
Аутизам МК
Што е аутизам?
Права на лицата со аутизам
Дијагностички алатки
Организации
Научни проекти
Објавени трудови
Линкови
Пребарување
Најава

Си ја заборавивте лозинката?
Посетители

Пријатели

 

Tinex
Tinex
Apolonia Foundation
Ordinacija.Hr
Hosting, registracija na domeni, web razvoj
comfy-angel.com.mk 
 logo-za-mssa.png
   
на официјалната web страница на МНЗА
Институт за дефектологија, Филозофски факултет
бул. Гоце Делчев, бр. 9А, 1000 Скопје
тел. +389-2-3116-520 (Лок. 234); факс. +389-2-3116-520 (Лок. 234)
E-mail: president@mssa.org.mk

EASPD EASPD Autism Europe GAC
Состанок 09.10.2000

Состанок на Филозофскиот факултет од Скопје и Македонското научно здружение за аутизам од Скопје, во понеделник 09.10.2000 година, со почеток во 12 часот

 
ДНЕВЕН РЕД

 

  1. Пригодна реч на деканот на Филозофскиот факултет за делото на проф. д-р Љубомир Ајдински. Проф. д-р Трајан Гоцевски
  2. Промоција на Македонското научно здружение (МНЗА). Проф. д-р Љубомир Ајдински
  3. Промоција на ВЕБ страната АУТИЗАМ - МАКЕДОНИЈА. Проф. д-р Мирко Спироски
  4. Промоција на зборникот на абстракти од Студентскиот дефектолошки семинар.
    Асист. м-р Владимир Трајковски
  5. Коктел


 

 
 

Претседател на МНЗА                                     Декан на Филозофски факултет
Проф. д-р Љупчо Ајдински                              Проф. д-р Трајан Гоцевски

 
< Претходно   Следно >
Почеток Контакт Линкови