МНЗА
Почеток
За МНЗА
Основачи
Извршен одбор
Членови и членство
Статут
Документи
Состаноци
Семинари и конгреси
МНЗА во медиумите
Контакт
Коментари
Галерија
Видео секција
Архива
Аутизам МК
Што е аутизам?
Права на лицата со аутизам
Дијагностички алатки
Организации
Научни проекти
Објавени трудови
Линкови
Пребарување
Најава

Си ја заборавивте лозинката?
Посетители

Пријатели

 

Tinex
ESIPP

 logo-za-mssa.png
 
Едукативна игра - Учиме Емоции
   
Tweets

на официјалната web страница на МНЗА
Институт за дефектологија, Филозофски факултет
бул. Гоце Делчев, бр. 9А, 1000 Скопје
тел. +389-2-3116-520 (Лок. 234); факс. +389-2-3116-520 (Лок. 234)
E-mail: president@mssa.org.mk

EASPD EASPD Autism Europe GAC
Состанок 26.12.2016 год. - Годишното собрание на МНЗА PDF Испечати Е-пошта

П  О  К  А  Н  А

 

            Македонското научно здружение за аутизам има чест да Ве покани на годишното Собрание што ќе се одржи во салата за седници на Филозофскиот факултет во Скопје на 26.12.2016 година (понеделник), со почеток во 13:00 часот, со следниот 

 

ДНЕВЕН РЕД

  1. Усвојување на записникот од годишното собрание за 2015 година ;    
  1. Прием на нови членови; 
  1. Извештај за работата од 2016 година ;

Проф. д-р Владимир Трајковски 

  1. Финансиски извештај за 2016 година ;

    Доц. д-р Оливера Рашиќ Цаневска 

  1. Програма за работа на Собранието во 2017 година ;

    Доц. д-р Владимир Илиевски 

  1. Проблеми во процесирањето и интегрирањето на сензорните дразби кај децата со аутизам

    Д-р Јасмина Трошанска 

  1. Разно

 

Скопје                                                      Претседател на МНЗА

14.12.2016                                                Проф. д-р Владимир Трајковски

 

 
< Претходно   Следно >
Почеток Контакт Линкови